Rolling Stage uw partner bij entertainment     Home         Groot mobiel podium         Middel groot mobiel podium        Klein mobiel podium        Elektra voorziening        Kleedruimten        Transport

Rolling Stage biedt u een luxueus groot mobiel podium

Wilt u uitpakken op uw evenement? Dan is ons paradepaardje iets voor u. Binnen een half uur kunnen wij dit mobiele podium opbouwen. Voorzien van alle zaken die uw presentatie, optreden etc. tot een succes maken.

Werkelijk aan alles gedacht

Een snel opgebouwd mobiel podium, vloer, zijwanden en dak. Maar dat is niet alles. Zeker niet. Naast het personaliseren door middel van uw reclame aan de voorzijde biedt onze wagen u ook een kleedruimte met zithoek, spiegels, airconditioning, koelkast etc. U of uw gast moet zich natuurlijk kunnen voorbereiden. Daarnaast biedt deze wagen u een podium van maar liefst 60 m2. Met zijn afmeting van 12 meter breed en 4,50 meter diep heeft u voldoende ruimte. Maar wij bieden u desgewenst een vergroting van deze ruimte met een extra oppervlakte van 20 m2 door middels van een voorzetpodium. Hierdoor krijgt u een diepte van maar liefst ruim 6 meter. Uw feest wordt een groots feest. En een van de feestmakers van Nederland weet hier alles van. Zie onze nieuwspagina voor het evenement van Radio 538.

 

Compleet, completer, compleetst

Naast onze podiumwagens hebben wij ook voorzieningen voor elektra. Ons mobiele aggregaat levert maar liefst 65 kWA, 2 x 32 APM, 1 x 63 APM. Naast 220 Volt ook 380 Volt beschikbaar en is voorzien van veiligheidsaarding. Professionele schakelkasten en verlengkabels behoren ook tot de mogelijkheden.

Wilt u overzicht of opnamen van bovenaf maken dan hebben wij tevens eenmansliften te huur. Deze werken op 220 Volt en kunnen eventueel gevoed worden door ons aggregaat.

Wilt u naast uw presentatie of evenement nog een team hebben dat de dag opvult met geluid? Wij hebben contacten met diverse organisaties die het geluid voor u kunnen verzorgen. Professioneel ontzorgen noemen wij dat.