Rolling Stage uw partner bij entertainment     Home         Groot mobiel podium         Middel groot mobiel podium        Klein mobiel podium        Elektra voorziening        Kleedruimten        Transport

Rolling Stage ook uw partner bij klein entertainment

Een kleine stand? Toch groots uitpakken en een solide oplossing hebben? Wij bieden de oplossing met ons kleine mobiele podium. Met zijn 16 m2 groot podium en mogelijkheden hebben wij de optie om nagenoeg overal te komen voor groots entertainment.

Klein mobiel podium pakt groots uit

Met zijn vloerafmetingen van 4 meter breed bij 4 meter diep biedt dit podium u genoeg ruimte om uw entertainment te verzorgen. De mogelijkheid om uw verlichting op te hangen op diverse plekken maken dit podium in zijn kleine soort een groots volwaardig podium. Natuurlijk moet u met dit formaat iets missen. Namelijk de kleedruimte. Maar ook daar hebben wij oplossingen voor met ons wagenpark mocht het nodig zijn.

 

 

Compact bedacht

Omdat ons kleine podium vaak op de meest kleine locatie moet worden gebruikt is zelfs de dissel opklapbaar. Dit scheelt al gauw 1,5 meter aan lengte. Hiermee wordt de podiumbreedte bij de ruimte die de wagen inneemt. Wij zetten deze professioneel op zijn plek. U kunt dit podium eventueel aanvullen met een van onze opties. Denk hierbij aan onze elektravoorziening.

Wilt u meer weten of heeft u interesse in een opgebouwd podium in uw pand? Ook dat leveren wij. Inclusief verlichtingsbevestigingen. Wilt u meer weten over verlichting huren? Bel gerust even met ons.